Waar kunnen wij u mee helpen?


Over Nefkens

afdrukken

Met meer dan 20 vestigingen is Nefkens de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens is actief in drie regio’s: Noord-Nederland, Midden-Nederland en Noord-Brabant.


Nefkens kent u 

Nefkens is sinds 1878 actief in de autobranche. Al jaren spelen wij in op de behoeftes van de automobilist. Of het nu gaat om een personenauto, een bedrijfsauto, onderhoud, leasing, verzekering of financiering; bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn van alle markten thuis. Ook voor maatwerk in bedrijfswagens kunt u bij ons terecht.  Peugeot heeft een uitgebreid assortiment aan bedrijfswagens, die bovendien in talloze variaties leverbaar zijn, met alle denkbare inbouwmogelijkheden. Kom bij ons langs, de koffie staat klaar! Voor groot wagenparkbeheerders is er een speciale fleetsales afdeling met gespecialiseerde accountmanagers.


Nefkens is Erkend Duurzaam Plus

Bij Nefkens kiezen we voor milieu én mens. Dat maakt duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk speerpunt in alles wat wij doen. Dit is te zien in onder meer het BOVAG-keurmerk 'Erkend Duurzaam Plus'
  


Onderdeel van grote speler 

Nefkens is dé dealer van het merk Peugeot. Alle Nefkens-dealers maken deel uit van PGA Nederland, ontstaan uit de Nefkens Groep. PGA Nederland behoort tot een van de grootste dealerholdings in ons land. PGA Nederland N.V. is een dochter van het Franse PGA S.A., onderdeel van Emil Frey AG.

Onze historie: 140 jaar dé autodealer voor Peugeot-rijders

   
In 1878 legde de molenaar Jan Nefkens uit Amersfoort met de verkoop van voertuigen de basis van het bedrijf dat zijn naam zou dragen. De eerste auto in de Amersfoortse ‘reparatie-inrichting` was een De Dion-Bouton uit Frankrijk. In die tijd reden nog maar een paar honderd auto’s rond in Nederland, Jan en zijn zoons waren dus echte pioniers. De gebroeders Nefkens – Piet en Antoon, zoons van Jan – bezaten toekomstvisie en een enorm doorzettingsvermogen. Zij bouwden hun bedrijf in hoog tempo uit.
  
Drie automerken zijn bepalend geweest voor het succes van Nefkens: het Duitse merk Adler, Graham-Paige uit de VS en uiteraard Peugeot, sinds 1933 onlosmakelijk verbonden met de naam Nefkens. In 1950 veroverde de auto definitief de Nederlandse wegen. Nefkens speelde daar snel en professioneel op in en ontwikkelde zich tot een landelijk opererende Peugeot-dealer. 

 
Ambitie blijft Nefkens drijven. En dus weet ook de Peugeot-rijder van morgen waar hij moet zijn. Bij Nefkens natuurlijk!


Zoeken in voorraad

Zoeken in de voorraad


Volg Nefkens