Waar kunnen wij u mee helpen?


Nefkens Midden Nederland is partner en sponsort

afdrukken


Nefkens Midden en Peugeot Nederland zorgen voor Sponsoring Alp d’HuZes

Wij zijn weer trotse sponsor van Alpe D'HuZes. Meer informatie op onze special pagina. Ga naar: http://www.nefkens.nl/bv/midden/alpe-dhuzes.html
Nefkens steunt voor de periode van 3 jaar het Jeugdsportfonds van de Gemeente Utrecht met een bedrag van € 300,- per jaar. 

Het Jeugdsportfonds geeft sport kansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Door te sporten komen kinderen in contact met andere kinderen en leren zo spelenderwijs,
in een nieuwe sociale omgeving, andere regels en omgangsvormen.

Investeren in sporten voor kinderen betekent voor hen een grotere kans op een goede toekomst en verkleint de kans op buiten de boot vallen en negatief gedrag.

 
Nefkens Koot sponsort trainingspakken F1 van SV Eemnes

Sinds kort staat Nefkens Koot op de achterzijde van de trainingspakken van het F1 voetbalteam van SV Eemnes.

Trots poseren de F1 voetballertjes in hun nieuwe tenue bij de vestiging Baarn. Sponsoren Rob Koot en Jacco Kolk mogen natuurlijk niet op de foto ontbreken.
We wensen de jongens veel succes in de competitie en hopen dat ze het ver schoppen.

 


 


SKATE FOR AIR

Nefkens Koot Baarn en Huizen dragen de organisatie Skate4air een warm hart toe. Skte4air zet zich in voor onderzoek naar taaislijmziekte Dit doen zij door schaats evenementen te organiseren zoals de Skate4air Cassic in Oostenrijk en de Skate4air Daylight Challenge in Zweden om daarmee sponsorgeld op te halen.
 
Rob Koot was aanwezig bij de presentatie van het Skate4air Team.
 NEFKENS MIDDEN BV: OFFICIEEL PARTNER VAN JINC

Op deze dag maakten 200 Utrechtse leerlingen (10-14 jaar) kennis met de meest uiteenlopende ambachten: van banketbakker tot hoedenmaker en van drukker tot meubelmaker.

Tijdens deze bijzondere Bliksemstage gingen ze ook echt even zelf aan de slag. Steeds minder jongeren kiezen voor een carrière in een ambacht, terwijl de sector om personeel staat te springen.

De Ambachtendag wordt georganiseerd door JINC, een non-profitorganisatie die jongeren uit achterstandswijken op weg helpt naar een goede start op de arbeidsmarkt.

lees meer.......

 


 


ROEFELEN IN NIEUWEGEIN

5 oktober waren 32 kinderen te gast bij Nefkens Nieuwegein om te "roefelen"  

Tijdens deze Roefeldag mogen kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool korte tijd rondkijken in de wereld van volwassenen.

Door een kijkje achter de schermen bij deze bedrijven, kunnen de kinderen al jong kennismaken met allerlei verschillende beroepsgroepen en werkzaamheden.

Dit helpt ze bij de keuzes voor hun latere werkzame leven.

 

 


 


 

NEFKENS HILVERSUM SPONSOR HILVERSUM CITY RUN 


Op zondag 17 april was Nefkens Hilversum de automotive sponsor van de 13e editie van de Hilversum City Run. Dit grote loopevenement met 10.000 deelnemers in Hilversum steunt hiermee het goede doel van Spieren voor Spieren.


Het geld dat tijdens de Spieren voor Spieren City Run is opgehaald wordt rechtstreeks ingezet voor uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht. Nefkens Hilversum had een mooie stand in het start/finish gebied waar de deelnemers van de Kidsrun een “Nefkens Natuurlijk” strandbal konden ophalen.

Na afloop van de run konden de vermoeide deelnemers gebruik maken van de massagestoelen van de Peugeot 308 SW om bij te komen.

Zowel de klokauto als de bezemwegen zijn beschikbaar gesteld door Nefkens Hilversum. Verkoopleider Jeroen Klaassen had de eer om de klokauto ook te besturen.
 


 


JINC HELD AWARD

Op donderdag 23 juni 2016 heeft Jinc Utrecht het schooljaar afgesloten met een spetterende Awardshow in de Stadsschouwburg Utrecht.

Jinc bereikt meer dan 5.000 leerlingen met haar projecten, dit zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van scholen, bedrijven en vrijwilligers.

Reden genoeg om als deze mensen die zich inzetten een in het zonnetje te zetten.  
Onze directeur Rogier Hazeu heeft tijdens Awardshow de 'Jinc Held' award in ontvangst mogen nemen.
 


 


Zoeken in voorraad

Zoeken in de voorraad


Volg Nefkens