Waar kunnen wij u mee helpen?


Over Brabant

afdrukken

Nefkens Brabant is al meer dan 50 jaar een begrip en een vertrouwd adres in de regio Eindhoven, Veldhoven, Den Bosch, Valkenswaard, Best, Tilburg, Diessen en Uden. Dat is niet verwonderlijk, want in al die jaren hebben wij aan onze klanten dezelfde hoge kwaliteit geleverd. Wat wij u menselijk beloven, kunnen wij zakelijk waar maken. Service, betrouwbaarheid en vakmanschap, daar staan we voor!   

Onze vestigingen:

Wij bieden u graag een compleet pakket voor uw auto. Of het nu gaat om een personenauto of bedrijfsauto, onderhoud of financiering, bij ons bent u voor al deze zaken aan het juiste adres. Graag tot ziens bij Nefkens Natuurlijk!

Nefkens Brabant behoort tot PGA Nederland NV

PGA Nederland NV is de overkoepelende holding van een groot aantal (dealer)retailbedrijven en is een sterke speler binnen de autobranche. Hoewel de naam PGA Nederland relatief jong is, heeft het bedrijf al een rijke historie. PGA Nederland is ontstaan uit de Nefkens groep, in 1878 opgericht door de gebroeders Nefkens.

Onze historie - Al 140 jaar dé autodealer voor Peugeot-rijders

In 1878 legde de molenaar Jan Nefkens uit Amersfoort met de verkoop van voertuigen de basis van het bedrijf dat zijn naam zou dragen. De eerste auto in de Amersfoortse ‘reparatie-inrichting` was een De Dion-Bouton uit Frankrijk. In die tijd reden nog maar een paar honderd auto’s rond in Nederland, Jan en zijn zoons waren dus echte pioniers. De gebroeders Nefkens – Piet en Antoon, zoons van Jan – bezaten toekomstvisie en een enorm doorzettingsvermogen. Zij bouwden hun bedrijf in hoog tempo uit.
  
Drie automerken zijn bepalend geweest voor het succes van Nefkens: het Duitse merk Adler, Graham-Paige uit de VS en uiteraard Peugeot, sinds 1933 onlosmakelijk verbonden met de naam Nefkens. In 1950 veroverde de auto definitief de Nederlandse wegen. Nefkens speelde daar snel en professioneel op in en ontwikkelde zich tot een landelijk opererende Peugeot-dealer. 
 
Zoeken in voorraad

Zoeken in de voorraad


Volg Nefkens