Waar kunnen wij u mee helpen?


Financial Lease - financiering voor uw Peugeot-bedrijfsauto

afdrukken

Financial Lease is een slimme manier om uw nieuwe Peugeot bedrijfswagen te financieren. U heeft namelijk veel lagere maandlasten dan bij een standaard financiering.
 
Hoe werkt het?
Tiijdens de looptijd van het contract betaalt u alleen de rente, maar lost niet af. Pas aan het einde van de looptijd betaalt u de slottermijn. Bijvoorbeeld uit de opbrengst van de auto die u verkoopt. De maandlasten worden op uw bedrijfssituatie toegespitst: u kiest zelf de looptijd die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van auto past. Samen met uw Nefkens-adviseur stelt u de slottermijn vast. Het termijn is gebaseerd op een reëel bedrag en houdt rekening met de restwaarde van uw Peugeot. 
 
Financiele ruimte voor nieuwe auto na contract 
Door de slottermijn lager vast te stellen dan de inruilwaarde van uw auto, ontstaat er aan het eind van het contract financiële ruimte. Dit kunt u weer inzetten voor de aanschaf van een nieuwe Peugeot. Blijft u liever rijden in de huidige auto? Dat kan, u kunt gewoon de slottermijn voldoen of herfinancieren.
 
De voordelen op een rij:

  • Interessante financiële voordelen zoals lage maandlasten. 
  • De auto komt op uw balans te staan.
  • Bij aanschaf van een bedrijfsauto met Financial Lease profiteert u nog steeds optimaal van uw investeringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.
  • Eén contactpersoon voor al uw mobiliteitszaken.


Zoeken in voorraad

Zoeken in de voorraad


Volg Nefkens