Waar kunnen wij u mee helpen?


Nefkens Brabant heeft alle bedrijfswagens van Peugeot

afdrukken

Het Utility-gamma beantwoordt aan de behoeften van professionals :

  • Doordachte en reeds aangepaste bedrijfsvoertuigen. Efficiënt inzetbaar voor een reeks beroepen die geen uiterst specifieke vereisten met zich meebrengen.
  • Zeer competitieve en transparante prijzen die u onmiddellijk een precies idee van uw investering geven.
  • Korte leveringstermijnen zodat u snel aan de slag kan.

Hieronder staat een scala aan bedrijfswagens welke Nefkens Brabant graag voor u en uw bedrijf, en op uw behoeftes kan samenstellen. Wilt u graag een op maat gemaakt advies? Neem dan contact op met één onze accountmanagers.


Bipper, Designed for the city.

De Bipper is de meest compacte Peugeot-bedrijfswagen. Zelfs van de markt! 

De Bipper is een aanvulling op het bestaande gamma en komt tegemoet aan de wensen van ondernemers die een praktische robuuste en wendbare bedrijfsauto zoeken. De Bipper is ideaal voor in de stad zonder concessie te doen aan de ruimte in het interieur.
 
De Bipper wordt geleverd met een 75pk 1.4 benzinemotor of een 75pk HDi dieselmotor met roetfilter. De XT 1.3HDi 2Tronic is uitgerust met een een Stop & Start systeem. Het Stop & Start systeem levert een belangrijke bijdrage aan de vermindering van het verbruik en de CO2-uitstoot.

Door de lage CO2 uitstoot van slechts 109 gr/km, valt deze versie qua bijtelling in de 20% categorie. Dit systeem zorgt ervoor dat de motor automatisch stopt bij stilstand en automatisch weer start wanneer er weer een versnelling ingeschakeld wordt. Indien gewenst kan het systeem te allen tijde uitgeschakeld worden d.m.v. een knop op het dashboard.


De Partner doet zijn naam eer aan, want het is een bedrijfsauto waar u van op aan kunt.

Met al 18 jaar bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid, krijgt de Partner deze zomer belangrijke wijzigingen qua styling en technologie. Met zijn nieuwe uitrusting en een uitgebreid gamma aan motorisaties, waaronder drie nieuwe Euro6 motoren, is de nieuwe Partner helemaal klaar om voor u in actie te komen.
De nieuwe stijl met de meer rechtopstaande grille bevestigt zijn robuuste en moderne karakter, en is geheel in stijl met andere Peugeot modellen. De Partner krijgt de nieuwste techniek en uitrusting zoals een touchscreen en een achteruitrijcamera.
 
Ook parkeerhulp vóór is leverbaar, evenals Grip Control, een geavanceerde anti spinregeling, die in combinatie met speciale Michelin Agilis banden zorgt voor een maximale grip van de voorwielen. Later in het jaar volgt Active City Brake, voor extra veiligheid in het stadsverkeer. 

 


De nieuwe PEUGEOT Expert is het verlengstuk van uw bedrijf.

Als ondernemer stelt u hoge eisen aan een bedrijfsauto. Logisch ook, want het is een verlengstuk van uw bedrijf. De nieuwe PEUGEOT Expert is een bedrijfsauto die alles in zich heeft om uw werk makkelijker te maken. Mede dankzij de moderne, krachtige motoren biedt hij elke dag weer volop rijplezier

Zijn stoere design zal u direct overtuigen van het robuuste en moderne karakter van de nieuwe PEUGEOT Expert. U kunt kiezen uit maar liefst 3 lengtes, waaronder een unieke Compact-uitvoering die slechts 4,61 m lang is. Wij begrijpen dat u wellicht specifieke wensen hebt, afgestemd op uw beroepsgroep. Daarom is de PEUGEOT Expert leverbaar in drie carrosserievarianten: bedrijfsauto met enkele of dubbele cabine, of als Combi met plaats voor maar liefst 9 personen."
 

Als er uit het brede gamma van Peugeot bedrijfsauto’s één model is dat boven de rest uitsteekt, dan is het letterlijk en figuurlijk de Boxer.

  • 5 lengtes en 2 hoogtes
  • Laadruimte 8 tot 22,5 m3
  • Ook als pick-up
  • Laadvermogen tot 1929 kg

Omdat elk bedrijf zijn eigen eisen stelt aan een bedrijfswagen, biedt Nefkens Brabant de Boxer niet in één uitvoering, maar in een scala aan uitvoeringen aan, zodat u altijd de Boxer vindt die aan uw wensen voldoet.


Zoeken in voorraad

Zoeken in de voorraad


Volg Nefkens